Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 481121
Прогноз погоди
Сьогодні – загальноміське прибирання (ФОТО ОНОВЛЕНО)
31 березня 2012 року 15:44

31 березня 2012 року по вулицях міста вже з самого ранку можна було побачити чимало людей (при чому не лише працівників КВЖРЕПів) із лопатами, віниками, щітками з побілкою та іншим знаряддям. І все це не спроста. Адже цього дня оголошено загальноміське прибирання.

На заклик міського голови долучитися до благоустрою відгукнулися всі: і підприємці, і представники громадських та політичних організацій, і працівники КВЖРЕПів у повному складі, і житомиряни, яким не байдужа доля міста. Вийшли на вулиці на прибирання та посадку дерев також весь виконавчий комітет та частина депутатів Житомирської міської ради, які розподілили найбільш захаращені території та навели там лад.

Активно до загальноміського прибирання та благоустрою долучились Житомирський міський голова Володимир Дебой разом із усіма заступниками.

«Близько 3 тис. житомирян вийшли сьогодні на прибирання міста, за що я їм щиро вдячний. Це і студенти з учнями,  працівники виконкому, і депутати, і громадські та політичні організації, і старші по будинках, і багато небайдужих житомирян», – зазначив міський голова, працюючи із одним з таких колективів.

Керівник міста власним прикладом показав, що не зважаючи на зайнятість та багато інших питань, які потрібно вирішувати, кожен може виділити кілька годин свого часу та долучитися до місячника із благоустрою, чим внести свою частину доброго у місто. Адже затрачені 30хв.-1 година на висадку деревця чи квітів потім радуватимуть око довгий час.

«Я впевнений: хто б не був міським головою, якими б не були керівники виконкому чи депутати, але якщо в людей буде почуття патріотизму та любові до свого міста, то воно, точно, стане кращим», – мовив Володимир Дебой.

Сьогодні, 31 березня, під час загальноміського благоустрою, у місті висаджено не одну сотню дерев і кущів (горобина, декоративні насадження, туї, липи та ін.), 400 із яких – колективами «Приватбанку». Здійснювалося організоване прибирання територій від сміття із залученням всієї необхідної техніки та знаряддя праці комунальних підприємств, КВЖРЕПів, кронування дерев, підбілка дерев, фарбування сміттєзбірних урн і т.д. Колективи ПАТ «Ліктрави», ДП «Житомирський лікеро-горілчаний завод», ЗАТ «Приватбанк» та інших підприємств, установ, учнівські та студентські колективи, Партія регіонів, молодіжні організації, комунальні служби, працівники КВЖРЕПів та житомиряни працювали у парках, на територіях власних підприємств, прибудинкових територіях, вулицях, дорогах, біля учбових закладів. Це ще раз свідчить, що культура та духовність житомирян відроджується.

 

Вулиця Лятошинського

 

"Мистецькі Ворота", вул. Київська

 

Вулиця Вітрука

 

Площа Польова

 

Вулиця Перемоги

 

КП "ВОДОКАНАЛ"

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare