Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 463582
Прогноз погоди
Виробництво міста розвивається
30 березня 2012 року 15:20

Сьогодні, 30 березня 2012 року, введено в експлуатацію нове обладнання «Хартман», що вироблятиме екологічно чисті лотки для пакування яєць на ТОВ «Житомирський картонний комбінат». Цього дня оглянули підприємство із новими потужностями та провели зустріч з іноземними інвесторами Житомирський міський голова Володимир Дебой, голова обласної ради Йосип Запаловський, заступник голови облдержадміністрації Віктор Куницький.

Володимир Дебой подякував інвесторам за довіру до ТОВ «ЖКК» і міста, а також зазначив, що залучення інвестицій до підприємств Житомира це вагомий крок для їх розвитку та відновлення виробництва. «Упевнений, що потенціал трудового колективу, вдале географічне розташування міста служитиме запорукою для успішного бізнесу. Спрямування інвестицій, випуск конкурентноспроможної продукції в Україні та за межами держави створить стабільність для всього колективу підприємства. А це – 500 працівників. Сподіваюся, наявність європейських інвестицій у виробництві підвищить і рівень заробітних плат трудового колективу», – зазначив міський голова Володимир Дебой.

 За словами генерального директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олега Карпеки, завдяки запровадженню нової потужної лінії виробництва підприємство і м. Житомир стане лідером в Україні по виробництву лотків для яєць.

Тепер можливості виробництва цеху зросли. Потужність нової лінії становить 8 млн. лотків у місяць.

Завдяки відкриттю лінії створено додатково 30 робочих місць. Нині кількісний склад трудового колективу налічує близько 500 осіб.

На встановленій вакуум-формувальній машині буде освоюватися виробництво нових видів прокладки горбкуватої європейського стандарту – Е73.

Сама технологія виробництва такої прокладки вимагає меншої витрати теплоенергії.

Даний вид прокладки є більш економним в плані витрати волокнистого матеріалу, більш екологічним так, як забезпечує природне вентилювання зберігається продукту.

Встановлена вакуум-формувальна машина Hartman 420 єдина з працюючих в Україні та країнах СНД.

У найближчі 5 років австрійська компанія планує продовжити спрямування інвестицій у підприємство на оновлення потужностей комбінату і впровадження нових технологій. А це, в свою чергу, сприятиме зростанню виробництва на підприємстві, розширення асортименту продукції, а головне – збільшення робочих місць.

 

Довідково:

У 2011 році ТОВ «Житомирський картонний комбінат» виробив понад 120 млн. лотків для яєць, 20 тис. тонн паперу і близько 10 млн. кв.м. упаковки.

У 2012 році продукція комбінату для пакування харчових продуктів успішно пройшла міжнародний аудит відповідності нормам гігієни.  

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове