Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464513
Прогноз погоди
Володимир Дебой: «Я прислухаюсь до думки громади»
29 березня 2012 року 15:23

 

Під час брифінгу у перерві засідання сесії міської ради Житомирський міський голова Володимир Дебой висловив свою позицію та прокоментував питання, підняті депутатами на початку засідання. Зокрема, і щодо земельної ділянки за адресою вул. Корольова, 39.

Керівник міста зазначив, що не хоче, аби навколо цього питання продовжувалися спекуляції. Адже долю цієї землі вирішить громада міста шляхом публічного обговорення.

«Рішенням минулої сесії ми прийняли земельну ділянку за адресою вул. Корольова, 39 у власність міста. І лише після громадських слухань буде визначено її функціональне призначення. Я прислухаюсь до думки громади. Якщо знайдеться інвестор, який вкладе кошти у те, щоб облаштувати там паркову зелену зону чи аквапарк, я його підтримаю. Якщо буде йти мова про цивілізований бізнес, але із благоустроєм ділянки і публічним обговоренням цього питання, думаю, депутатський корпус і це підтримає. Долю ділянки вирішуватиме громада шляхом публічних обговорень», – зазначив Володимир Дебой.

Також міський голова закликав депутатів не проводити політиканства щодо цього питання, натомість зробити корисне і необхідне для цієї землі – долучитися до загальноміського місячника із благоустрою і навести елементарний порядок на земельній ділянці за адресою вул. Корольова, 39.

                                                      

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове