Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 15
візитів сьогодні: 5551
візитів всього: 479442
Прогноз погоди
У Житомирі відкрито шостий супермаркет однієї мережі
24 березня 2012 року 14:36

Сьогодні, 24 березня, у Житомирі відкрили шостий у місті супермаркет «Еко» на території ТРЦ «Глобал». У церемонії відкриття взяв участь заступник міського голови Петро Закусило.

Петро Закусило привітав керівництво мережі із відкриттям магазину, працівників «Еко»-маркету – із новими робочими місцями, а житомирянам побажав мати можливості робити гарні покупки. Як зазначив заступник міського голови, торгово-розважальний комплекс кожного року радує житомирян хорошими відкриттями. Нещодавно тут почала працювати автостанція. У планах – і відкриття дитячого торгового центру, центру сімейного відпочинку. Як запевнив директор торгово-розважального центру Микола Бірюченко, цьогоріч «Глобал» порадує житомирян багатьма приємними сюрпризами.

Це вперше в Україні в межах одного комплексу працюватиме два продовольчих супермаркети, що краще для самих покупців, адже призведе до чесної конкуренції.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare