Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482631
Прогноз погоди
Основи проектного менеджменту
23 березня 2012 року 17:40

Сьогодні, 23 березня 2012 року, у прес-центрі Житомирської міської ради пройшло навчання для секретарів міських рад та заступників міських голів.

Захід проведено спільно з Асоціацією міст України в рамках проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні». Учасниками заходу стали заступники міських голів, секретарі міських рад та головні спеціалісти управлінь, зокрема, секретар Житомирської міської ради Н.П. Леонченко, заступник Житомирського міського голови П.І. Закусило, директор департаменту економічного розвитку О.М. Астахова.

Головною метою зібрання є ознайомлення та навчання учасників з закордонними та вітчизняними практиками співпраці з донорськими організаціями, які здійснюють фінансування проектів і програм.

Також до обговорення увійшли питання про регламенти міських рад, про особливості  роботи постійних та тимчасових комісій, соціальний та економічний розвиток міста Житомира на 2012 рік.

Під час зустрічі  учасники мали змогу ознайомитися з основами проектного менеджменту, представленими кандидатом економічних наук, експертом з питань місцевого економічного розвитку та модератором заходу Васильченко Г.В., та обмінятися досвідом в органах місцевого самоврядування різних міст.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare