Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5556
візитів всього: 479477
Прогноз погоди
Працівники міських ринків підтримують боротьбу влади проти стихійної торгівлі
21 березня 2012 року 17:01

Сьогодні з ранку під стінами міської ради з метою підтримати рішення виконавчого комітету щодо впорядкування торгівлі в центральній частині міста зібрались близько 100 працівників міських ринків.

«Я підприємець із 15-річним стажем, працюю на Староміському ринку, я сплачую податки до бюджету, працюю в нормальних, цивілізованих умовах, дотримуюсь відповідних санітарних норм. Так повинно бути на всіх ринках, адже ми живемо у європейській країні», - наголосив один із учасників акції Олександр.

З метою донесення власної думки до міської влади активісти мітингу виступили на засіданні виконавчого комітету міської ради. Підприємець Сергій Бачинський головним аргументом працівники ринків назвав рівність умов праці для всіх. Міський голова Володимир Дебой наголосив, що розцінки на ринках такі ж, як і на вулиці, а для тих хто має пільги – місця безкоштовні. Він також зауважив, що недопущення торгівлі в невстановлених місцях  - це, перш за все, благоустрій та санітарія, а також ознака європейського міста.

Член виконавчого комітету Кузнєцов В. зауважив, що підприємці міста підтримують політичну волю міського голови у боротьбі зі стихійною торгівлею, тому що це європейський, цивілізований шлях розвитку.

Нагадаємо, що виконавчий комітет міської ради 15 лютого 2012 року прийняв рішення про скасування тимчасових місць торгівлі на прилеглих до Житнього ринку вулицях. Основними причинами для прийняття цього рішення є прагнення влади навести лад у торгівлі в центральній частині міста, створення належних умов з дотриманням відповідних санітарних норм для торгівлі.

Переважна більшість підприємців дотрималася виконання цього рішення і вже сьогодні веде торгівлю на ринках. Незначна частина підприємців на певний час ще залишилася на вулиці після звернення до влади з проханням не покидати свої місця на вулиці, мотивуючи це єдиним можливим заробітком і великою скрутою.  

Житомир впевнено став на цивілізований шлях розвитку. Тому сподіваємось стихійна торгівля відійде у минуле.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare