Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5554
візитів всього: 482521
Прогноз погоди
Відбулось засідання Громадської ради при Житомирському міському голові
20 березня 2012 року 18:43

 

Сьогодні, 20 березня 2012 року, відбулось засідання Громадської ради при Житомирському міському голові у 2012 році. Основним питанням порядку денного були пріоритетні напрями розвитку господарства Житомира, визначені у бюджеті міста на 2012 рік, доповідачем з якого був директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Сергій Гаращук.

         Міський голова Володимир Дебой підкреслив важливість діяльності Громадської ради для розвитку співпраці інститутів громадянського суспільства та влади, наголосивши, що залучення громади до процесу прийняття владних рішень є передумовою демократичного розвитку суспільства.

          Звітуючи перед членами Громадської ради про виконання рішень ради у 2011 році Петро Саух зазначив, що більшість тих ініціатив, які протягом минулого року були сформовані Громадською радою, прийнятті виконавчими органами ради до виконання. Реалізація деяких із ініціатив також запланована на 2012 рік, в якому передбачається проведення шести засідань Громадської ради.

         «Я переконаний, що Громадська рада повинна стати своєрідним генератором ідей, реалізовувати які повинні як влада міста, так і громада  Житомира» - наголосив Петро Саух при обговоренні питання про затвердження плану роботи ради на 2012 рік.

         Головний фінансист міста Сергій Гаращук зазначив, що на 2012 рік фінансування із міського бюджету збільшено у багатьох напрямках. Передусім це розвиток медицини та освіти міста, забезпечення виконання державних норм харчування для дітей у дитячих садках та школах, ремонту та утримання доріг міста та багатьох інших сферах життя Житомира.

«Ми спрямовуємо на дитяче харчування додатково майже 7 млн. грн., тобто у півтора рази більше, ніж торік, внаслідок чого забезпечуємо повноцінне та якісне харчування наших дітей» - наголосив Сергій Гаращук.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare