Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477384
Прогноз погоди
Міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України презентували роботу житомирського підприємства
15 березня 2012 року 18:44

Сьогодні з робочим візитом у Житомирі перебував Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Анатолій Близнюк. Міністру презентували роботу одного із підприємств міста, продукція якого витребувана в Україні та має перспективи розвитку.

Міністр Анатолій Близнюк разом із керівниками міста та області зустрілися із колективом підприємства «Житомирський завод ізоляційних матеріалів» (ТМ “IZOVAT”), що спеціалізується на виготовленні високоякісної продукції для ринку базальтової ізоляції. Кращі працівники отримали нагороди від обласної та міської рад.

А.Близнюк зазначив, що попит на продукцію житомирського заводу буде, оскільки впроваджується програма енергозбереження та реалізовується програма соціальних ініціатив Президента: «Усі будівлі, які починають зводити, будуть використовувати утеплювальні матеріали, на зразок цих, і будуть в 1,5-2 рази більш енергоефективні, ніж зараз».

«У поточному році ми вперше передбачили кошти у місцевому бюджеті для утеплення фасадів житлових багатоповерхових будинків. Це 1 млн. гривень місцевого бюджету, планується також співфінансування мешканців будинків», - зауважив Житомирський міський голова Володимир Дебой. 

 

ДОВІДКОВО

Продукція підприємства «Житомирський завод ізоляційних матеріалів» (ТМ “IZOVAT”) займає 20% українського ринку. У Житомирский завод ізоляційних матеріалів інвестували 140 млн.грн. На заводі працює 250 людей. Середня заробітна плата на заводі «IZOVAT» складає 3 тис. 250 гривень.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 


 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare