Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5518
візитів всього: 464633
Прогноз погоди
Читайте у наступному номері газети «Місто»
14 березня 2012 року 09:25

У переддень професійного свята працівників житлово-комунального господарства  читайте на 3  полосі  про здобутки та проблеми галузі у матеріалах Світлани Прокоф’євої «Свято важливої професії» та  Віктора Шпака «Ліфти чи не підйомні підйомники?”
На 4-тій сторінці Олександр Пришляк – директор комунального підприємства «Житомирський міський центр земельних відносин»  в інтерв’ю  під заголовком «Ми прагнемо стати підприємством, яке б допомогло міській раді виконувати земельну програму» детально розповідає про процедуру приватизації земельної ділянки.

Меценат Юрій Бірюченко в матеріалі «Де б я не жив – відчуваю себе  житомирянином і українцем»  ділиться мотивами своєї участі в будівництві духовної школи при Михайлівській церкві. На цій же – 5 сторінці - переможниця студентського конкурсу студентка Житомирського державного університету імені Івана Франка Тетяна Шилан  стверджує, що «Тенденцію на  «витік мізків» з України слід не лише зупинити, а позбавитися її».

Про конференцію під назвою «Родини Косачів, Драгоманових, Старицьких та Лисенків – провісники українського національно-культурного відродження кінця 19 початку 20 століття», яку організувала Житомирська обласна «Просвіта»   йдеться на 6  сторінці видання.

Про першу допомогу, харчування для одуження та смачні рецепти для профілактики переломів, а також як вилікувати герпес читайте на 11 сторінці газети.

Як уникнути ускладнень застуди і які основні причини стресу на роботі ви дізнаєтеся з 12 сторінки видання



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове