Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465143
Прогноз погоди
11 житомирянок отримали Почесне звання «Мати-героїня»
6 березня 2012 року 14:15

Сьогодні, 6 березня 2012 року, у сесійній залі міської ради з нагоди свята 8 Березня відбулася зустріч міського голови Володимира Дебоя з жінками, яким присвоєне Почесне звання «Мати-героїня».

«Здавна повелося, що жінка в сім'ї - берегиня. Незважаючи на труднощі, ви виховуєте дітей та дбаєте про добробут і красу в оселі. Сьогодні всі наші слова вдячності вам, дорогі жінки - мами, кохані, любі, доньки, дружини, бабусі. Ми почуваємося щасливими дітьми, поки жива мама», - сказав Володимир Дебой.

Міський голова подякував жінкам за нелегку материнську працю та побажав їм міцного здоров'я, усіляких гараздів та благополуччя у родинах.

За дорученням Президента України міський голова В.Дебой вручив 11 жінкам міста Житомира посвідчення про присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня» та привітав жінок із заслуженою нагородою.

Для усіх присутніх представлена концертна програма, а у холі міської ради працювала виставка робіт обдарованих дітей, які виховуються у багатодітних родинах.

Почесне звання України “Мати-героїня” присвоюють жінкам, які народили і виховали до 8-річного віку п'ятьох і більше дітей. За останні чотири роки Наказом Президента України звання “Мати-героїня” вже присвоєно 143 житомирянкам.

  

  

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове