Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481904
Прогноз погоди
Житомиряни не байдужі до долі онкохворих дітей
3 березня 2012 року 12:50

245 тис.грн. на допомогу онкохворим дітям області зібрано в результаті благодійного марафону «Разом до життя», що у 8 разів більше, ніж минулого разу. Про це повідомив організатор акції, голова профкому ЖНАЕУ Іван Мартинчук.

Вчора, 2 березня, перед засіданням виконавчого комітету підведено підсумки благодійного марафону «Разом до життя». Організатори проекту Іван Мартинчук та Анатолій Євдощук вручили міському голові Володимиру Дебою подяку за організацію налагодженої роботи та фінансову підтримку проекту керівництвом міста та працівниками виконавчого комітету, які зібрали на благодійну акцію понад 27 тис.грн. Організатори висловили окремі подяки секретарю міської ради Наталії Леонченко, а також депутатам Житомирської міської ради: Михайлу Пухтаєвичу – за надання адресної допомоги онкохворим дітям та Любові Цимбалюк – за фінансову та організаційну підтримку проекту.

Секретар міської ради Наталія Леонченко додала, що навіть діти підтримали цю благодійну акцію. Так, житомирськими школярами зібрано 14  тис.грн. на марафон «Разом до життя» та близько 25 тис.грн. від учнівських та батьківських колективів для допомоги сім’ям онкохворих дітей загальноосвітніх шкіл.

Уже після першого засідання Експертної ради благодійної акції із фонду виділено 35 тис.грн. як адресна допомога на лікування онкохворої дитини.

Організатори проекту упевнені: такі акції будуть постійними, а рахунок залишатиметься відкритим. Крім того, контроль за використанням коштів може здійснювати кожен. Адже зателефонувавши за номером 44-93-93, можна дізнатися про баланс благодійного рахунку та куди саме спрямовуються кошти.

Для того, аби коштів на лікування дітей було достатньо, треба зовсім небагато – лише 4 копійки в день. «Щоб діти не залежали від благодійних ініціатив, кожному із нас необхідно зекономити по 4 копійки в день. І тоді вони будуть здоровими», – підкреслив Іван Мартинчук.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare