Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482631
Прогноз погоди
Співпраця влади та громади – запорука розвитку та зросту міста.
1 березня 2012 року 16:42

 

Сьогодні в залі засідань міської ради відбулась зустріч працівників торгівлі з прилеглих вулиць до Житнього ринку та керівництва міста. Мета зустрічі – вирішити проблеми благоустрою вулиці Хлібна та майдану Житній ринок та забезпечити стабільну роботу торгівлі цього району.

О 10.00 год. близько 200 торгуючих зустрілись із керуючим справами міськвиконкому Петром Кудряшовим, директором КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрієм Самборським та заступником директора департаменту власності та ринкового регулювання Світлани Рабошук. Працівники торгівлі підтримали ініціативу виконавчого комітету міської ради щодо проведення благоустрою вул. Хлібної та майдану Житній ринок, але питання про перенесення місць торгівлі на інше місце викликало дискусію.

Сторони домовились провести засідання ініціативної групи торгуючих спільно із заступником міського голови Пертом Закусилом сьогодні ж о 16.00 год. в міській раді.

Наведення елементарного порядку в місті потребує спільних зусиль влади та громади Житомира. Проблеми міста – це не лише завдання комунальних служб, це, перед усім, виклик громаді. Тому для того, щоб впорядкувати ту чи іншу територію міста потрібно мати волю та бажання.

У цьому випадку є бажання впорядкувати, привести до ладу велелюдну територію. Тепер слово за громадою Житомира.

 

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare