Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464682
Прогноз погоди
Житомирян залишають без води, щоб змусити “правильно” голосувати, - Віра Шелудченко
28 жовтня 2010 року 12:38

 

Про це повідомила Житомирський міський голова Віра Шелудченко під час брифінгу з приводу часткового відключення міста від водопостачання.

Житомирська міська влада розцінює часткове відключення КП  “Житомирводоканал” як тиск на житомирську громаду з метою дискредитації міської влади за три дні до голосування.

 

Віра Шелудченко також сказала, що відключення стало можливим через те, що комісія під головуванням заступника голови облдержадміністрації Володимира Дебоя зняла екологічну броню з комунального підприємства “Житомирводоканал”.

 

“Це дає можливість в будь-який момент залишати мешканців міста без водопостачання. Сьогодні це відключення стало інструментом політичної боротьби”, - сказала мер міста.

 

За словами міського голови, зараз міська влада організовує доставку води  тих районів, де воно було злочинно відключене.

 

“Відключення газу та води — це брудна політична технологія. Але житомиряни — мудрі люди. Тому я переконана - Житомир переможе. Всі нечисті на руку політики підуть геть і в місті буде відновлена нормальна життєдіяльність”, - наголосила Віра Шелудченко.

 

Мер нагадала, що нещодавно на міську владу адміністративний тиск вже застосовували подібним чином під час запуску опалювального сезону в місті. “Не минуло й два тижні з тих пір, як вони намагалися позбавити Житомир тепла. Сьогодні вони позбавляють житомирян води. Вони відчувають, що програють на виборах. Тому вони ідуть на все, щоб прибрати наше місто до рук”, - наголосила Віра Шелудченко.

 

За даними комунального підприємства «Житомирводоканал», 28 жовтня о 12:55 ВАТ «ЕК «Житомиробленерго» відключило від електроенергії насосну станцію третього підйому, що по вулиці Вітрука.

 

Внаслідок цього без води залишилися будинки на Польовій – по вулиці Вітрука, частково Ціолковського і прилеглих вулицях.

 

Головний інженер комунального підприємства Віктор Корець повідомив, що силами водоканалу здійснено переключення режиму водопостачання в цих будинках, щоб подавати воду на нижні поверхи.

«Мешканцям верхніх поверхів багатоповерхових будинків ми будемо підвозити воду», - запевнив він.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове