Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464448
Прогноз погоди
І знову Перемога !
26 жовтня 2010 року 16:40
І знову Перемога !
Готуємо потенційних учасників ІІ Всесвітніх Ігор з бойових мистецтв.



Керівництво обласної та міської федерації кікбоксингу висловлюють подяку за допомогу в підготовці спортсменів в чемпіонаті Європи з кікбоксингу серед дорослих за версією WAKO у розділах лоу-кік та К-1 управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

18-23 жовтня 2010 року у столиці Республіки Азербайджан місті Баку відбувся чемпіонат Європи з кікбоксингу серед дорослих за версією WAKO у розділах лоу-кік та К-1. В турнірі брало участь 374 найкращих кікбоксерів Європи - членів збірних команд з 32 держав, включаючи такі ведучі країни у світі кікбоксингу як Росія, Сербія, Білорусь, Франція, Туреччина, Швеція та інші.



Україну на цих змаганнях найвищого рангу представляла збірна команда у складі 29 бійців. Честь Полісся у складі збірної відстоювали наші земляки:


- Артем Витєгов, 1987 року народження, вихованець ЖДЮСШ «Авангард» Житомирської обласної ради, представляє фізкультурно-спортивне товариство «Україна», тренер Вячеслав Гопанчук, у ваговій категорії до 51 кг у розділі лоу-кік;

- Володимир Демчук, 1988 року народження, вихованець ЖДЮСШ «Авангард» Житомирської обласної ради та ЖДЮСШ «Старт» Житомирської обласної організації ФСТ «Україна», представляє фізкультурно-спортивне товариство «Україна», тренер Вячеслав Гопанчук, у ваговій категорії до 63,5 кг у розділі лоу-кік.

Загалом, у напруженій боротьбі, українська команда виборола 2 золоті, 3 срібні та 6 бронзових нагород.



У розділі К-1: золото у ваговій категорії до 56 кг виборола Наталія Бірюк (Київська область) та у ваговій категорії до 81 кг Дмитро Кірпань (Миколаївська область), срібло у ваговій категорії до 67 кг у Максима Ковпака (АР Крим) та у ваговій категорії до 71 кг у Сергія Адамчука (Дніпропетровська область), бронзові нагороди у ваговій категорії до 57 кг у Аслана Курбанова (Дніпропетровська область) та у ваговій категорії + 91 кг у Володимира Олійника (АР Крим).

У розділі лоу-кік: срібро у ваговій категорії до 67 кг виборов Ігор Власенко (АР Крим), бронзові нагороди у ваговій категорії до 52 кг у Надії Хаєнок (Донецька область), у ваговій категорії до 51 кг у Артема Витєгова (Житомирська область), у ваговій категорії до 63,5 кг у Володимира Демчука (Житомирська область) та у ваговій категорії +91 кг у Артема Василенка (Харківська область).

До речі, треба відмітити, що WАKО (Всесвітня асоціація кікбоксерських організацій) у вересні цього року прийняла участь у проведенні І Всесвітніх Іграх з бойових мистецтв під патронатом МОК (Міжнародного олімпійського комітету), які відбулися у місті Пекіні (Китай). Нагадаємо, що до програми Всесвітніх Ігор з бойових мистецтв входить 13 бойових мистецтв і спортивних єдиноборств – 4 олімпійські дисципліни і 9 неолімпійських: айкідо (IAF), бокс (AIBA), дзюдо (IJF), джиу-джитсу (IJJF), карате (WKF), кендо (FIK), кікбоксинг (WAKO), таїландський бокс Муей-Тай (IFMA), самбо (FIAS), сумо (IFS), таеквондо (WTF), боротьба (FILA) й ушу (IWF). Кікбоксинг представлений розділами фул-контакт, семі-контакт та лоу-кік у вагових категоріях до 63,5 кг, до 67 кг, до 71 кг, до 75 кг, до 81 кг серед чоловіків та до 56 кг, до 60 кг серед жінок. Тобто, беручи до уваги перемоги Павла Саврадона (тренер Вячеслав Гопанчук, ЖДЮСШ «Авангард») на Кубку світу з кікбоксингу 2010 року у ваговій категорії до 71 кг у розділі фул-контакт, який відбувся у місті Ялта (Автономна Республіка Крим) та Володимира Демчука у вищевказаному чемпіонаті Європи з кікбоксингу – маємо на терені Житомирщини потенційних учасників ІІ Всесвітніх Ігор з бойових мистецтв, які плануються проводити з періодичністю раз у чотири роки.




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове