Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 477444
Прогноз погоди
Успіх житомирян на чемпіонаті України з бодібілдингу
26 жовтня 2010 року 16:38
 23-24 жовтня у Вінниці відбувся чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу, в якому вперше за багато років місто Житомир представляла досить потужна збірна команда з п’яти спортсменів на чолі із тренером – головою обласної Федерації бодібілдингу та фітнесу, багаторазовим чемпіоном та призером змагань Всеукраїнського і міжнародного рівнів Сергієм Тан-Таєм.

Житомирські любителі цього виду спорту, звичайно, пам’ятають проведений за підтримки міської ради 10 жовтня чемпіонат міста, який став відбірковим для формування нашої збірної.

         Безпосередньо перед чемпіонатом України за кошти міського бюджету було забезпечено підготовчі збори для наших спортсменів і сьогодні ми вже маємо результат такої послідовної роботи: бронзова нагорода в категорії до 70 кг, здобута у Вінниці вихованцем житомирського спортивного клубу “Геркулес” Володимиром Горго та п’яте місце Костянтина Мілько в категорії “Класичний бодібілдинг”.

         Неабияку увагу фахівців привернув до себе сімнадцятирічний житомирянин Олександр Троїцький, який виступав в дуже чисельній категорії до 80 кг і в перспективі має усі шанси увійти до еліти українського бодібілдингу.


      



Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare