Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5549
візитів всього: 479418
Прогноз погоди
Чемпіонат міста Житомира з футзалу 2010-2011 років – відкрито!
24 жовтня 2010 року 09:03

         24 жовтня у фізкультурно-спортивному комплексі «Динамо»  відбулося відкриття чемпіонату міста з футзалу, який традиційно, вже п’ятий рік поспіль проводиться під патронатом Житомирської міської ради і особисто міського голови Віри Шелудченко.

         Змагання організовуються за кошти міського бюджету та федерації футзалу міста Житомира.

         Чемпіонат Житомира з футзалу – один з наймасовіших заходів як у місті, так і взагалі в Житомирській області, адже участь у ньому лише у цьому сезоні беруть близько 40 команд, сотні гравців. Ігри відбуваються за коловою системою протягом 6 місяців поспіль, з жовтня по березень і збирають весь футбольний «бомонд» міста.

         Такий турнір щороку сприяє залученню житомирян до здорового способу життя та активних занять фізичною культурою, а з другого боку – дозволяє забезпечити безперервність підготовки кращих футболістів міста.

         На урочистому відкритті змагань від виконавчого комітету міської ради учасників привітала начальник управління  у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Сарно. Суддівство змагань забезпечує бригада кваліфікованих суддів на чолі з головою федерації футзалу м. Житомира, майстром спорту СРСР з футболу  Петром Білим, та головним секретарем змагань, майстром спорту СРСР з футболу – Томашом Сіцінським.

         Перебіг подій на чемпіонаті буде систематично висвітлюватися на веб-сайті Житомирської міської ради.







Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare