Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477304
Прогноз погоди
У підлітковому клубі «Вікторія» встановлено олімпійський «татамі»
22 жовтня 2010 року 17:42

            Секція спортивних єдиноборств «ушу» м. Житомира працює на базі Житомирського міського культурно-спортивного центру в підлітковому клубі “Вікторія”.           


Головне завдання підліткових клубів міста - залучення дітей та підлітків до занять в гуртках та секціях, організація їх змістовного дозвілля.
   

            Поряд з виконанням цих завдань, секція ушу під керівництвом тренера-викладача Володимира Літвінчука систематично готує спортсменів високого класу, багаторазових чемпіонів та призерів змагань Всеукраїнського і міжнародного рівнів.

            У 2009 році вихованець секції ушу Володимир Волинець став переможець Кубку світу.

У вересні 2010 року, на Відкритому Кубку Європи з елітних боїв серед клубів у місті Києві, вихованцями секції здобуто 3 нагороди: Ярослав Кобель – І місце, Артем Гонтар – ІІ місце, Олександр Стукач – ІІ місце.

На Кубку світу з бойових мистецтв 2010 року у Ялті, житомирян Володимир Волинець здобув срібну нагороду, Анатолій Антоневський став бронзовим призером, а Микола Кіневич виборов почесне четверте місце.

Наші спортсмени спеціалізуються на контактних видах єдиноборств і безперечно, їх підготовка потребує спеціальних умов і в першу чергу – відповідного покриття.

Необхідність придбання для секції ушу спеціального «татамі» неодноразово обговорювалася серед тренерів та батьків, які розглядали навіть можливість придбання його за батьківські або спонсорські кошти.

Проте дане питання, як і планувалося у 2010 році, вирішено за рахунок міського бюджету і вартість килима оплачена у повному обсязі за кошти, виділені з бюджету міста на розвиток фізичної культури і спорту.

         Крім цього, 6-ти провідним спортсменам секції від міського голови вручається екіпіровка для подальшого спортивного удосконалення.










Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare