Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 46
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477231
Прогноз погоди
На Мальованці відкрито філіал центру науково-технічної творчості
21 жовтня 2010 року 18:39

21 жовтня 2010 року у Житомирі відкрито філіал  Міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Новий центр розташований у мікрорайоні Мальованка за адресою: вул. Островського, 3.

 

У закладі створені усі умови для проведення позашкільних занять. Центр працює 5 днів на тиждень, гуртки працюють у дві зміни.

 

Як поінформував директор Міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді Володимир Васьківський, до центру записані і вже займаються у гуртках 150 учнів. Вихованці центру – не лише діти, які проживають у мікрорайоні Мальованка. Зокрема, до філії приїздять учні ЗОШ №32 та гімназії №3.

 

    На разі у центрі працюють 5 гуртків: «Вишивка», «Художнє конструювання», «Судномоделювання», «Комп’ютерна графіка та дизайн» та «Стендове технічне моделювання».

 

На урочистостях з нагоди відкриття філії була присутня міський голова Віра Шелудченко. Вона сподівається, що центр стане улюбленим місцем для проведення дозвілля підростаючого покоління. Тут діти цікаво проводитимуть вільний час та отримають можливість розвивати свої творчі здібності.

 

«Найголовніше те, що дітям мікрорайону тепер є де з користю проводити свій вільний час. Переконана, що вихованці центру гідно представлятимуть місто у різноманітних виставках, а головне - здобудуть тут багато нових друзів» – зазначила Віра Шелудченко.

 

Міський голова також поінформувала, що у майбутніх планах – відкриття на базі центру гуртків «Юні картенгісти» та «Ракетно-авіаційне моделювання»



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare