Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482623
Прогноз погоди
Віра Шелудченко: «Хто розтранжирив гроші – буде відповідати»
21 жовтня 2010 року 16:50

Міський голова Віра Шелудченко переконана в тому, що причетні до розкрадання грошей «Житомиртеплокомуенерго» відповідатимуть згідно з законом. Про це вона заявила 20 жовтня під час прямого ефіру на радіо «Житомирська хвиля».

Мер укотре наголосила, що значну частину газового боргу міста накопичило попереднє керівництво КП «Житомиртеплокомуненерго».

 

«Природу цих боргів не буду озвучувати, оскільки правоохоронці ведуть слідство», - зазначила вона. Проте, підкреслила Шелудченко,  найближчим часом компетентні органи дадуть свої висновки. «Той, хто «розтранжирив» ці гроші – буде відповідати згідно з законом», - наголосила вона.

 

При цьому Віра Шелудченко зазначила, що буде задоволена поточною ситуацією з теплопостачанням у місті лише тоді, коли не буде жодної скарги житомирян про те, що в когось у квартирі холодні батареї.

 

«Те, як комунальні служби підготували місто до зими – мене задовольняє», - зазначила вона. Проте, констатує мер, є інші проблеми - десь можуть бути повітряні пробки у стояках. Тому, за її словами, потрібно кілька днів, щоб повністю прогнати систему опалення будинків.

 

Складнішою проблемою, наголосила Шелудченко, є старе обладнання котелень по вулицях Вітрука, Московській, Перемоги та Максютова, яке  потребує модернізації.

«Це пов’язано із великою відстанню котелень до будинків, а також із відпрацьованістю котлів у цих котельнях», - пояснила вона.

 

За її словами, по зазначених чотирьох проблемних котельнях міська влада проведе необхідні роботи. Крім цього, за програмою Європейського банку реконструкцій і розвитку в будинках, які обслуговуються проблемними котельнями, буде встановлено так звані теплопункти. «У будинок буде надходити холодна вода, а на місці вона буде нагріватися і без температурних втрат надходитиме в помешкання», - пояснила Шелудченко.

 

Таким чином, наголосила вона, буде економитися і газ, і тепло.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare