Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5557
візитів всього: 482578
Прогноз погоди
Віра Шелудченко: «Не можна піаритись на здоров’ї дітей»
21 жовтня 2010 року 16:49

 

Міський голова Житомира Віра Шелудченко засудила спробу одного з кандидатів побудувати свою передвиборну кампанію на зриві початку опалювального сезону в місті. Про це вона заявила 20 жовтня під час прямого ефіру на радіо «Житомирська хвиля».

 

Мер відзначила, що в спробі зірвати у Житомирі опалювальний сезон є  політичне підґрунтя. «На біду міста Житомира те, що тут на пост міського голови балотується людина, яка  працювала у  ДК «Газ України», - наголосила вона.

 

За її словами робилося усе можливе, щоб насолити їй як чинному міському голові. «Людина, яка сьогодні йде на пост міського голови і має такі зв’язки, могла б не перекривати газ, а навпаки відкрити житомирянам вентиль на кілька днів раніше, наприклад, 1-го жовтня. І нехай би похвалився тим, що тепло раніше подав житомирянам саме він», - зазначила Шелудченко.

 

Але, на її переконання, навмисне затягування початку опалювального  сезону, коли на дворі холодно і у дитячих садочках мерзнуть діти – не можна назвати нормальним передвиборним піаром.

 

«Я вважаю, що не потрібно вирішувати свої політичні питання за рахунок здоров’я дітей», - наголосила Шелудченко. Вона пояснює такі дії своїх опонентів тим, що вони не житомиряни. «Ці люди не живуть у місті, їхні діти не ходять у наші дитячі садочки та школи, їхні близькі не лежать у наших лікарнях, тому їм не болить», - зазначила вона.

 

А якщо, за її словами, такі заїжджі кандидати і знімають десь у Житомирі квартиру, то у ній обов’язково є автономне опалення.

 

Вона нагадала, що борги за газ є у всіх міст країни, але своєчасно газ не подали  тільки Житомиру. «Я вдячна Андрію Клюєву, Сергієві Рижукові, які все ж, розібралися у ситуації і вирішили її на користь житомирян», - наголосила міський голова.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare