Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477466
Прогноз погоди
Віра Шелудченко: «Ми збільшили соціальну допомогу малозабезпеченим удесятеро»
21 жовтня 2010 року 16:45

Міський голова Житомира Віра Шелудченко вважає соціальний захист малозабезпечених житомирян пріоритетом своєї діяльності. Про це вона заявила 20 жовтня під час прямого ефіру на радіо «Житомирська хвиля».

 

Мер нагадала, що програма соціального захисту в місті працює з 2002 року. «Чотири роки тому, коли прийшла до керма міста моя команда, ми збільшили фінансування соціальних програм учетверо», - зазначила вона.

 

За її словами, з початком світової фінансової кризи 2008 року, у  міську раду почало звертатися багато людей, які потребували допомоги. «Тому ми збільшили обсяг такої допомоги вдесятеро, порівнюючи з 2002-м роком», - підкреслила міський голова.

 

Віра Шелудченко відзначила, що прекрасно розуміє, що надати всю необхідну допомогу тим людям, які сьогодні потребують допомоги у рамках міської програми «Турбота»  неможливо. «Але ми намагаємось робити усе для цих людей – безкоштовно ремонтуємо одяг, взуття, надаємо послуги перукарів, організовуємо безкоштовні обіди, соціальну допомогу», - зазначила вона.

 

За її словами, надавати допомогу таким людям потрібно у будь-якому разі. «Я завжди кажу, що щасливі ті батьки, які живуть біля своїх дітей, адже прожити одному на ту пенсію, яку вони отримують, і заплатити ще комунальні послуги та купити шматок хліба – надзвичайно важко», - зазначила міський голова.

 

Віра Шелудченко наголосила, що людина, яка має 45 років робочого стажу, не винна в тому, що її працю оцінили в 800 гривень.

 

«Тому ми дбаємо про таких людей», - підсумувала мер.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare