Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464546
Прогноз погоди
Спільні заходи з попередження протиправних дій продавців
20 жовтня 2010 року 17:20
Спільні заходи з попередження протиправних дій продавців

З метою викриття осіб, які порушують заборону продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років працівниками Богунського районного відділу міліції спільно з представниками Житомирської міської ради було проведено профілактичне відпрацювання частини торговельних закладів міста.
.
Як зазначає заступник начальника Богунського РВ УМВС Василь Шатило, в районі з початку року зафіксовано чотирнадцятий випадок порушення правил торгівлі пивом, алкогольними напоями і тютюновими виробами. Всіх винних наразі притягнуто до адміністративної відповідальності. А відповідно до ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення такі дії тягнуть за собою покарання у вигляді штрафу до 1600 гривень. Крім цього на торговельні заклади, у яких були виявлені порушення також було накладено значні штрафи.
Довідково: 11 лютого 2010 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв», яким заборонено продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради 
        


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове