Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5549
візитів всього: 481351
Прогноз погоди
У Житомирі проходить Перший «Покровський ярмарок»
9 жовтня 2010 року 14:46

 

9 жовтня 2010 року у місті Житомирі на оновленому сквері між майданом Соборним та площею Перемоги проходить Перший «Покровський ярмарок», організований за підтримки міського голови Віри Шелудченко.

 

Організатор заходу – громадська організація «Український дім ХХІ століття».

 

Відкриваючи свято, міський голова Житомира Віра Шелудченко побажала всім житомирянам та гостям ярмарку гарного настрою та здійснення всіх мрій.

 

«Сьогодні ми змогли доторкнутися до вічного – традицій нашого українського народу. Я щиро вдячна всім, хто завітав на ярмарок: і тим, хто привіз свої вироби мистецтва на виставку, і тим, хто завітав на ярмарок разом із своїми дітьми», - зазначила міський голова Віра Шелудченко.

 

Вона також зауважила, що спілкування з народними умільцями дає гарний заряд позитивної енергії та чарівне відчуття давнини.

 

Міський голова сподівається, що «Покровський ярмарок» стане у Житомирі щорічним.

 









На «Покровському ярмарку» працює «Мистецький бульвар», де представлені

найкращі роботи художників міста Житомира та України, виставка–продаж робіт  майстрів декоративно-прикладного мистецтва: вишиванки, обереги, вишиті картини, вироби з бісеру та шкіри, батік, вироби з деревини та соломки, витинанки і багато цікавого та різного. На святі всі бажаючі можуть пройти майстер-класи по гончарству, килимарству, бісероплетіння, по виготовленню ляльки–мотанки.

 

Одночасно під час виставки та майстер – класів організатори проекту проводять запис на мистецькі курси для дорослих з вишивки, батіку, писанкарства, гончарства, бісероплетіння, купажу, виготовлення оберегів;

 

У програмі «Свята меду» - дегустація та продаж продукції бджолярства та медових напоїв з усіх регіонів України.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare