Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 160
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464480
Прогноз погоди
Блискучий виступ житомирських каратистів на міжнародній арені
7 жовтня 2010 року 13:41
Блискучий виступ житомирських каратистів на міжнародній арені 


    На міжнародних змагання в Угорщині спортсмени клубу «Джитте», виступали у складі збірної каратистів України поруч з 900 спортсменами з 10 країн світу, в тому числі з країн Європи, Африки, Латинської Америки й США.
    Житомирянин Єгор Корягін став першим серед юнаків 14-15 років у ваговій категорії до 63 кг, а  Марина Зелинська та Яна Ліневич взяли «срібло». А їх товариш по команді Володя Атаманчук став третім в категорії десятирічних. Усі перемоги були отримані у напруженій боротьбі. Лише для того, щоб вийти у фінальний етап змагань для боротьби за призове місце, житомирським спортсменам треба було виграти бої зі спортсменами, серед яких були переможці світових і європейських чемпіонатів. Так, у дорослій категорії ката житомирянка Олександра Корягіна поступилася перемогою в боротьбі за третє місце чемпіонці Європи з зі Словакії.
    Юні спортсмени житомирського клубу «Джитте» стабільно демонструють високі результати та зростаючу майстерніть на найпрестижніших національних та міжнародних змаганнях. Вагомий чинник цих перемог – постійна і діяльна підтримка юних спортсменів з боку міської ради. Ряд спортсменів клубу, як вагому підтримку у своїй спортивній діяльності, одержують стипендію міського голови. За підтримки міської ради саме в Житомирі щорічно відбуваться такі престижні змагання, як Чемпіонат України з карате, які для житомирян стають відповідальною школою в рідному місті.




























































































































































Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


















Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове