Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 14
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464473
Прогноз погоди
Околиці Житомира стають світлішими
20 серпня 2010 року 11:37

Ще до вчора на вул. Професора Антоновича, що на Видумці, неподалік вул. Максютова, панувала темрява. Завдяки програмі міського голови «Творимо місто разом» на околиці міста з’явилося зовнішнє освітлення.

 

Мешканці вул. Професора Антоновича звернулися до міської ради із питанням зовнішнього освітлення вулиці: вони готові зібрати кошти та закупити матеріали і просили допомоги з боку міської влади щодо проведення необхідних робіт.

 

«Від моменту звернення активу вулиці до власне запалення вогників на вулиці пройшов місяць. Питання вивчалося спеціалістами, частину коштів виділено із міського бюджету, частину – зібрали мешканці вулиці, і як результат – вулиця із сучасними енергозберігаючими ліхтарями», - поінформував директор КП «Міськсвітло» Юрій Янушевич.

 

Мешканці вулиці закупили 500 метрів кабелю, а КП «Міськсвітло» провело відповідні роботи щодо встановлення ліхтарів.  

 

На «запалення вогнику вулиці» мешканці запросили міського голову Віру Шелудченко, щоб порадіти разом та відразу озвучити наступну ініціативу – спільно вирішити питання: асфальтування дороги та оновлення каналізаційної мережі на вулиці.

 

Програма «Творимо місто разом» - це більше, ніж просто благоустрій, це формування почуття справжньої громади. Знаєте, вже зараз до мене приходять люди і розповідають, що під час спільного встановлення майданчику вони подружилися і згуртувалися більше, ніж за кілька попередніх років. Ось це є найважливішим», - зазначила міський голова Віра Шелудченко.

 

Міська рада готова йти назустріч йти назустріч мешканцям, допомагати у вирішення проблемних питань. Головне, щоб вони були активними й  ініціатива змінити місто йшла саме від житомирян.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове