Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 15
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482692
Прогноз погоди
Про оптимізацію мережі шкіл міста Житомира
16 серпня 2010 року 17:55

На найближче засідання сесії міської ради виноситься питання «Про оптимізацію мережі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста». Зокрема, піднімається питання щодо об’єднання двох шкіл - ЗОШ №18 до ЗОШ №1, які знаходяться у районі Мальованки міста Житомира. Планується перевести учнівський та педагогічний колективи школи №18 до сучасної школи №1.

 

Школа №18 вичерпала свої технічні ресурси. Більшість споруд зведено понад 100 років назад. Дві споруди школи складені із саману, не обкладені, не підсилені цеглою. У школі немає повноцінного спортзалу, столової, споруда майстерні у аварійному стані. Система опалення, а вона у школі, пічна – вийшла із ладу: 18 із 21 пічки потребують капітального ремонту.

 

«За інформацією, якою я володію, у області такої школи нема», - зазначив директор ЗОШ №18 Петро Котенко.  


Майстерня школи у аварійному стані

18 із 21 пічок потребують капітального ремонту

«Школа №1 по проекту розрахована на 964 учні. Тому ми зберігаємо усю мережу класів: діти переходять у нову школу разом із своїм класним керівником. Весь педагогічний колектив працевлаштований», - пояснив начальник управління освіти міської ради Валентин Арендарчук.

 

Колектив ЗОШ №1 чекає на поповнення та сподівається, що досвід та добрі традиції двох шкіл, є гарною передумовою для переходу закладу на більш якісний рівень – коледжу чи ліцею.

 

Голова ради школи №18 Микола Михайлов поінформував: «Мій син навчався у цій школі. Я добре знаю її проблеми – школа не має майбутнього. Там провалювалася підлога. Школа погано опалювалася. Діти постійно бігали із корпуса у корпус, і тому часто хворіли».

 

Голова ради школи, ознайомившись із умовами, у які переходять діти, зазначив: «Класні приміщення кращі, спортзал кращий, буфет кращий. Директор – господарник. Тому у мене немає застережень щодо переходу дітей у школу №1».

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare