Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 464506
Прогноз погоди
З 10 по 21 березня 2009 року у міських загальноосвітніх школах, гімназіях, ліцеях, колегіумі, загальноосвітніх класах навчально-виховних комплексів, позашкільних закладах призупинено навчальний процес
6 березня 2009 року 12:32

     У зв'язку з неблагополучною епідемічною ситуацією та наближенням розрахункового показника захворюваності на грип та гострі респіраторно-вірусні інфекції серед дорослого і дитячого населення міста Житомира до епідемічного рівня, з метою недопущення епідемічного ускладнення із захворюваності на грип та гострі респіраторно-вірусні інфекції, припинення масових захворювань, відповідно до рішення надзвичайної протиепідемічної комісії від 06.03.09 № 2 «Про епідситуацію із захворюваністю на гострі респіраторно-вірусні інфекції та грип у м. Житомирі» Житомирським міським головою прийнято розпорядження : 

    Тимчасово з 10 по 21 березня 2009 року призупинити навчальний процес у міських загальноосвітніх школах, гімназіях, ліцеях, колегіумі, загальноосвітніх класах навчально-виховних комплексів, позашкільних закладах (дитячі спортивні школи, центри дитячої творчості, школа юних десантників, ШХМ «Сонечко») та зобов'язати керівників лікувально-профілактичних, навчальних закладів посилити контроль за виконанням протиепідемічних заходів. 
     Заборонити проведення культурно-масових та розважальних заходів серед дитячого населення в м. Житомирі на весь період карантину.
     Розпорядження Житомирського міського голови "Про тимчасове призупинення навчального процесу в навчальних закладах міста у зв'язку з епідситуацією із захворюваності на грип та гострі респіраторно-вірусні інфекції" від 06.03.2009 р.№84.

Прес-служба Житомирської міської ради 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове