Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477039
Прогноз погоди
За два роки у Житомирі відремонтують 1000 під’їздів
13 серпня 2010 року 22:25

У 14 під’їздах проведено ремонт, ще у 50 - на разі тривають ремонтні роботи. Першими ремонтують під’їзди, мешканці яких не мають боргів за житлові послуги.

 

Навесні цього року міська влада розпочала реалізацію програми «Творимо місто разом», яка включає підтримку ініціативи мешканців міста. Один із проектів програми – проект «1000 під’їздів», який передбачає проведення поточних ремонтів у багатоповерхівках. Основним критерієм при відборі будинків, де проводитимуть ремонт, є той факт, як мешканці сплачують квартплату.

 

У 14 під’їздах вже проведено ремонт, ще у 50 - на разі тривають ремонтні роботи. Першим, відремонтованим у рамках проекту, став 10-й під’їзд будинку за адресою: вул. Шевченка, 107. Його мешканці не мають боргів за житлові послуги.

 

«Ми провели збори мешканців будинку перед тим, як робити ремонт в цьому під’їзді. Мешканців повідомили, що завдяки тому, що ви сплатили борг в повному обсязі - будемо робити ремонт у вашому під’їзді», - розказав старший будинку Віктор Деркач.

 

У підїзді пофарбували панелі, перила (при чому колір фарби вибирали самі мешканці), засклили вікна, відновили освітлення. «Мешканці допомагали матеріалами, а підрядна організація проводила ремонтні роботи», - поінформував В.Деркач.

 

Проект «1000 під’їздів» розрахований на 2 роки: до кінця року облаштують 500 під’їздів, стільки ж і наступного року.

 

Мешканці будинку (Шевченка, 107) радіють не тільки ремонту в під’їздах – три дні потому вони разом із мешканцями сусідніх будинків та представниками міської влади встановили дитячий майданчик.     
 

«Ми приймаємо дзвінки на гарячу лінію програми «Творимо місто разом». Надійшла заявка від мешканців. Я виїхав на місце і вивчив ситуацію: великий двір, майданчика для дітей нема. Ми виділили кошти. Мешканці самі поїхали вибрали і з шостої до дванадцятої вечора під дощем встановлювали площадку. Вийшло десь 30 дорослих і активно долучилися до роботи», - зазначив радник міського голови Ігор Клименко.

 

Маленькі відвідувачі майданчика теж радіють, що долучилися до оновлення двору: «Мама, папа, брат. Та багато-хто допомагали з цих будинків. Десь до дванадцятої вечора робили тут», - ділиться враженнями Настя. 

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare