Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 465107
Прогноз погоди
Понад 500 маленьких житомирян відвідали Клуб дитячого плавання
13 серпня 2010 року 15:20

12 серпня 2010 року завершилося навчання маленьких житомирян у Клубі дитячого плавання, що працював у міському Гідропарку з 1 липня 2010 року. Так, за півтора місяці роботи Клубу, його  відвідали понад 500 дітей, 200 з яких навчилися плавати. За цей період здійснено близько 3,5 тисяч разових відвідувань занять.На урочистому закритті сезону-2010 Клубу, який проходив під гаслом «Відчуй життя - навчись плавати» вихованці, які відвідали більше 6 занять, отримали сертифікати про закінчення навчання в «Клубі дитячого плавання» та продемонстрували свої вміння перед відвідувачами пляжу.

 

Привітати маленьких житомирян з успішним завершенням навчання прибули міський голова Віра Шелудченко та президент Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання Денис Силантьєв.

«Дивлячись зараз на цих хлопчиків та дівчаток, які подолали одну з найперших сходинок у своєму житті, відчуваєш за них гордість і одночасно - задоволення від зробленої  справи», - зазначила міський голова Віра Шелудченко.

Вона також висловила слова вдячності усім організаторам проекту: Фонду підтримки олімпійського і молодіжного плавання, інструкторам Клубу, молодим фахівцям плавання, випускникам факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету ім. І.Франка, управлінням і службам міської ради, які з великим розумінням поставилися до реалізації проекту, що вперше відбувся у нашому місті за кошти міського бюджету, а також тим підприємцям та спонсорам, які підтримали цю ініціативу.

Враховуючи успішність проекту у місті Житомирі, велику зацікавленість батьків у такій формі роботи, ефективність у навчанні плаванню значної кількості дітей, роботу Клубу планується продовжити в наступному році та зробити традиційною для міста Житомира.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 

 








Фото Сергія Роздума 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове