Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477299
Прогноз погоди
Керівників підприємств-боржників зобов’язали до 1 вересня 2010року ліквідувати мінімум 30% боргів з виплати зарплати
12 серпня 2010 року 15:53
Керівників підприємств-боржників зобов’язали до 1 вересня 2010року ліквідувати мінімум 30% боргів з виплати зарплати

    Керівники підприємств, де є борги із виплати зарплати, мають до 1 вересня 2010 року ліквідувати мінімум 30% боргів з виплати зарплати та у подальшому виплатити її у повному обсязі. Таке рішення було прийняте під час засідання комісії з погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яка відбулася 10 серпня під керівництвом заступника міського голови Івана Заінчковського. На комісії також були присутні заступник прокурора міста Житомира Сергій Алексєєв та начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Василь Сухораба.
   На комісію було запрошено 45 підприємств-боржників, але з’явилося тільки 26. Щодо підприємств, які проігнорували комісію і не аргументували свою відсутність, було прийнято рішення подати на перевірку правоохоронних органів.
   Ситуацію, що склалася в місті із заборгованістю по заробітній платі та внесках до Пенсійного фонду можна оцінювати як складну.
   Працюють міська та районні комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, які на своїх засіданнях заслуховують керівників підприємств – боржників щодо перспектив погашення існуючої заборгованості.
    Упродовж січня – серпня 2010 року було проведено 7 засідань комісій на яких заслухали 79 інформацій керівників підприємств-боржників із заробітної плати та по страхових внесках до Пенсійного фонду України.
    Управлінням праці та соціального захисту населення у місті та районах проведено 60 обстежень суб’єктів господарювання, за результатами яких внесено 267 пропозицій та рекомендацій щодо шляхів усунення виявлених порушень. Всім керівникам підприємств рекомендовано вжити заходів щодо забезпечення мінімальних гарантій оплати праці та її виплати.
   В поточному році питання погашення заборгованості із заробітної плати розглянуто на засіданнях виконавчого комітету міської та районних рад. Прийняті відповідні рішення.

Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare