Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482129
Прогноз погоди
Тисойварош 2010... Сапунова перемогла!!!
10 серпня 2010 року 14:17

 

 Житомирянка Юлія Сапунова перемогла на етапі Кубка Світу з триатлону на олімпійській дистанції (плавання – 1500 м., велогонка – 40 км., біг – 10 км.) в угорському містечку Тисойварош!

Те, чого чекали усі вболівальники українського триатлону, нарешті відбулося. Після затяжної перерви, наша співвітчизниця знову виграє престижні міжнародні змагання. Юлія Сапунова піднялася на найвищу сходинку п'єдесталу пошани етапі Кубка Світу з триатлону, котрий відбувся в Угорщині!

На змаганнях стартували 68 спортсменок. Житомирянка не зовсім вдало подолала проблемну для себе дистанцію плавання, однак згодом з блиском надолужила втрачене. Фініш видався інфарктним: завдяки прекрасному спуртові, Сапунова випередила усього лише на одну секунду британку Джоді Свеллоу, котра задовольнилася сріблом. Чільну трійку лідерів замкнула бразилійка Карла Морено.

«Зізнатися, я не до кінця була впевнена у своїй здатності «вибухнути» на спринті, - скаже після фінішу Сапунова. – Так, біг є моїм сильним видом, але в тому випадку, коли я заздалегідь добре відірвуся від переслідувачів. Цього разу мені не вдалося забезпечити комфортну перевагу після двох стартових видів, але все закінчилося добре. Це був один з найкращих спринтів у моїй кар’єрі».

 

Від імені Житомирської міської ради щиро вітаємо Юлію Сапунову з перемогою !



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare