Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477472
Прогноз погоди
Зустріч з представниками промисловості
6 березня 2009 року 08:32
    4-5 березня в прес-центрі міської ради відбулася зустріч міського голови Віри Шелудченко з керівниками підприємств.
   На заході йшлося про співпрацю міської ради з підприємцями м.Житомира та способи пом'якшення впливу кризи на житомирян. В обговоренні проблеми взяли участь керівники провідних підприємств, організацій та установ міста Житомира, представники малого та середнього бізнесу різних сфер економічної діяльності, керівники виконавчих органів Житомирської міської ради.
    За підсумками круглого столу сформовано низку антикризових заходів.
   Міський голова повідомила, що на найближчій сесії міської ради планується зменшити навантаження на підприємства шляхом зниження плати за оренду землі та комунальної власності.
  Учасники круглого столу домовилися, що такі зустрічі будуть регулярними. Це дасть можливість стежити за економічною ситуацією в місті та впливати на її поліпшення.

   Нагадаємо, що у січні місяці поточного року розпорядженням міського голови створено робочу групу з розгляду питань щодо запобігання наслідкам фінансової кризи в місті Житомирі.

Прес-служба Житомирської міської ради






 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare