Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464517
Прогноз погоди
Маленькі житомиряни отримали новий ігровий майданчик
5 серпня 2010 року 18:36

5 серпня 2010 року встановлено новий ігровий майданчик у дворі по вул. Котовського, 25. Майданчик встановлено у рамках програми Житомирсього міського голови «Творимо місто разом».     
   «Багато хто з нас виріс на дитячому майданчику. Утім, ці майданчики за останні десятиліття були повністю зруйновані - гойдалки заіржавіли, їх здали у металобрухт, поламали пісочниці. І нашим дітям немає де гратися. Тому ми звернулися до міської влади з проханням встановити у дворі ігровий майданчик», - розповідає молодий батько Ігор.

Мешканці будинку звернулися до міськвиконкому і вже за декілька тижнів у двір привезли матеріал для майбутньої дитячої площадки. Тепер робота за батьками – встановити та пофарбувати.

Планували, що все зроблять за два дні. Проте велике бажання дорослих допомагати та не менше бажання дітей погратися - і як результат, - усе встановлено за 1 день.


 
Дорослі активно працюють, а дітвора з нетерпінням чекає
 

«Наша праця сьогодні – це радість для наших дітей завтра», - говорить один із батьків

 

«Дитячі майданчики встановлюються у тих дворах, де мешканці проявляють неабияку громадську свідомість і активно долучаються до роботи по встановленню майданчика», - зазначила міський голова Віра Шелудченко.

Вона також поінформувала, що це вже 7 майданчик, встановлений у рамках програми «Творимо місто разом». До кінця року у дворах міста з’явиться близько 40 таких площадок. Міський голова переконана, що якщо мешканці доклали зусиль, аби встановити майданчик у себе в дворі, то вони зроблять усе можливе, щоб не дати нікому його зруйнувати чи поламати.

 

Загалом, мешканці будинків, поблизу яких встановлюють майданчики, схвалюють ініціативу. «Це дуже добре, що нарешті і в нашому дворі щось зробили для дітей. Раніше ми з онучкою ходили аж у парк, тепер же і у нашому дворі є майданчик». - сказала мешканка  мікрорайону, пенсіонерка Валентина.

Міський голова Віра Шелудченко сподівається, що новостворені майданчики стануть улюбленими місцями для сімейного дозвілля, адже завдяки програмі «Творимо місто разом» діти отримають можливість гратися та розвивати свої фізичні здібності, а батьки матимуть затишні місця для відпочинку.

«Найголовніше те, що дітям тепер є де гратися, їхній відпочинок став безпечніший та комфортніший. І створено це спільними зусиллями – влади і громади», – наголосила Віра Шелудченко.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове