Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5523
візитів всього: 463556
Прогноз погоди
Шелудченко показала Хівричу житомирські ОСББ
29 липня 2010 року 19:06

Житомирський міський голова Віра Шелудченко показала Міністру з питань житлово-комунального господарства України Юрію Хівричу ОСББ «Космонавтів-28».

У ході візиту Міністра до Житомира міська влада презентувала готовність усіх об’єктів до зими та стан житлової сфери.

У ОСББ «Космонавтів-28» 90% мешканців – пенсіонери. У Житомирі це об’єднання є зразковим, люди справді дбають про свої двори та будинки. На думку міського голови, за такими активними людьми – майбутнє житлової сфери.

Цього дня Міністр ЖКГ відвідав ряд стратегічних об’єктів та перевірив, на скільки наше місто готове до зими. Міський голова презентувала реконструйовану котельню на Шевченка, 103, яка забезпечує теплом та гарячою водою 5 тисяч квартир.

У котельні на Шевченка, 103 вже встановлено якісне імпортне теплотехнічне обладнання. На разі виконується реконструкція центральних теплових пунктів на Перемоги, 1 та Вітрука, 10 під котельні. Окрім того, вже розпочато комплексну реконструкцію найбільшої котельні міста по вулиці Жуйка, 12.  Довжина теплових мереж від неї майже 8 кілометрів. Як зазначила міський голова Віра Шелудченко, міські комунальні служби роблять усе для того, щоб максимально модернізувати існуючі теплопостачальні підприємства.

«У першу чергу ми спрямовуємо нашу роботу на те, щоб модернізувати теплові пункти. У нас є гарні приклади того, як можуть працювати котельні з новим обладнанням. Для того, щоб житомиряни з настанням холодів мали в квартирах тепло, ми повинні закінчити усі роботи вже зараз», - переконана Віра Шелудченко.


ОСББ "Космонавтів-28" - одне з найкращих у Житомирі



Віра Шелудченко показала Міністру ЖКГ, як у місті розвивається житлова сфера



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове