Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 53
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481549
Прогноз погоди
Професійні дії рятувальників міської рятувальної служби
19 липня 2010 року 16:55

Завдяки професійним, оперативним діям працівників міської комунальної рятувальної служби було врятовано життя житомирянина, який нещодавно вирішив відпочити разом із сім’єю у ці спекотні дні біля водоймища на міському пляжі. О 17 годині чоловік після вживання спиртних напоїв вирішив охолодитися у воді, що ледь не призвело його до непоправного. Відпочіваючі, побачивши, що занурившись у воду, чоловік якийсь час не з’являється на поверхні, викликали рятувальну службу. Чергові рятувальники з міської комунальної рятувальної служби прибули на виклик вчасно. На місці пригоди з’явилися начальник служби Федір Миронов та водолаз-рятувальник Чеслав Кропивницький.
. Не зважаючи на всю складність рятувальних робіт завдяки вмілим та професійним діям водолазів-рятувальників вдалося повернути до свідомості потерпілого, який уже не подавав ніяких ознак життя.
Після надання першої допомоги рятувальниками відпочиваючого було відправлено бригадою швидкої медичної допомоги до стаціонару.
У зв’язку з останніми подіями, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту ще раз звертається до жителів міста з вимогою суворо дотримуватись правил поведінки на воді.

Управління по зв'язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare