Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5558
візитів всього: 479492
Прогноз погоди
Початок побратимських стосунків між Житомиром та Янгжоу
16 липня 2010 року 12:29
15 липня 2010 року в прес-центрі міської ради відбулося підписання Меморандуму про встановлення побратимських стосунків між містами Житомир та Янгжоу (Китай).

Історія відносин між китайським містом Янгжоу провінції Цзянсу та Житомиром розпочалася восени 2009 року. Третій китайський Форум мерів міст світу відвідала міський голова Віра Шелудченко. Метою проведення Форуму було зміцнення дружби та сприяння розвитку міст, які знаходяться вздовж Великого Каналу, обговорення та обмін ідеями щодо розвитку економіки, культури, туризму, міжнародного співробітництва. Під час перебування в Китаї відбулися домовленості про подальші стосунки.

Для продовження співпраці між містами до Житомира прибула повноважна делегація на чолі з заступником директора Народного Конгресу м. Янгжоу Лі Фуканом. Під час зустрічі з депутатами міської ради та керівниками структурних підрозділів міськвиконкому відбулося знайомство гостей з роботою органів влади, культурними особливостями, інвестиційними можливостями міста. Після підписання Меморандуму Сторони висловили сподівання, що співпраця сприятиме розвитку наших міст в усіх сферах на користь громадян.









Управління по зв'язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare