Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 480481
Прогноз погоди
Привітали ветеранів
15 липня 2010 року 10:28
Привітали ветеранів

15 липня 2010 року в прес –центрі міської ради в урочистій обстановці з поважними ювілеями вітали ветеранів Василя Натальченка, якому виповнилося 90 років, та Івана Варгузіна, який відмічає 85-річчя від дня народження.
Ювілярів від імені міського голови вітав начальник управління праці та соціального захисту населення Юрій Про копець, а від Ради ветеранів 8-ї Червонопрапорної танкової армії та 8-го армійського корпусу Анатолій Трещов.
Полковник у відставці Василь Натальченко значну частину свого життя віддав службі в армії, пройшов всю Велику Вітчизняну війну й День Перемоги зустрів у Кенігсбергу. За мужність і героїзм, проявлені в роки війни й післявоєнний період нагороджений орденами Червоного Прапора, Вітчизняної війни 1 й 2 ступенів, Червоної Зірки, Богдана Хмельницького 3 ступеня, багатьма медалями, у тому числі медаллю «За бойові заслуги». Знаходячись вже у запасі й відставці, будучи членом ветеранської організації 8-ї танкової армії, ювіляр бере активну участь в героїко-патріотичному вихованні молоді міста та молодих воїнів.
Не менш героїчним був бойовий шлях Івана Варгузіна, який понад 30 років свого життя віддав служінню Вітчизні в Збройних Силах Радянського Союзу. Іменинник пройшов шлях від рядового до полковника. За мужність та воїнську доблесть був нагороджений орденами Червоної Зірки, Вітчизняної війни 1 ступеня, Богдана Хмельницького 3 ступеня, тридцятьма двома медалями, у тому числі – двома «За відвагу». Після звільнення в запас в 1973 році тривалий час працював в обласній станції хімізації сільського господарства. Був одним з перших учасників створення організації ветеранів 8-ї танкової армії, а з 1993 року є її секретарем. За активну участь в роботі по героїко-патріотичному вихованню неодноразово заохочувався командуванням корпусу, керівництвом міста та області.




























































































Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare