Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 477084
Прогноз погоди
Спільною працею влади та громади ми можемо досягти результату
12 липня 2010 року 17:04

       Навесні цього року міська влада розпочала реалізацію програми «Творимо місто разом», яка включає підтримку ініціативи мешканців міста. В рамках цієї програми пропонується реалізувати два проекти, які зможуть якісно змінити ситуацію в житлово-комунальній сфері.

       Проект «1000 під’їздів» розрахований на 2 роки і передбачає ремонт біля 1000 під’їздів. У 2010 році планується виконати поточний ремонт у 500 під’їздах  на загальну суму біля 2,5 млн. грн. 150 під’їздів на загальну суму 305 тис. грн. за рахунок власних коштів КВЖРЕПами. 350 під’їздів на загальну суму 2 млн. грн. за рахунок коштів місцевого бюджету

       «Ми вже давно працюємо в напрямку удосконалення житлово-комунальної сфери. Ми освітлювали вулиці та ремонтували дороги. Тепер дійшла черга і до капітального ремонту житлового фонду. Я вірю в те, що при спільній роботі мешканців міста та міської влади ми зуміємо втілити їх у життя у повному обсязі», - зазначила на прес-конференції міський голова Віра Шелудченко.

       Проект «Наш двір» - це благоустрій прибудинкових територій, який включає ремонт та встановлення дитячих майданчиків, ремонт та встановлення спортивних майданчиків, освітлення при будинкових територій, відновлення асфальтобетонного покриття при будинкових територій (капітальний, ямковий та поточний ремонт).

       «Я хочу, щоб ми усі розуміли, що тільки спільною працею влади та громади ми можемо досягти результату. Якщо є активні люди, які хочуть щось змінювати у своєму житті, - то і результат буде в цьому дворі!», - переконана Віра Шелудченко.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare