Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482694
Прогноз погоди
Юним танцюристам Житомира аплодувало місто-герой Керч
9 липня 2010 року 12:48

З 20 по 26 червня в м. Керчі проходив ІІ Міжнародний хореографічний фестиваль-конкурс «Потоки танцю», в якому взяли участь більш 30 танцювальних колективів з Москви, Орла, Волгограду, Бєлгороду (Росія), Києва, Дніпропетровська, Харкова, Керчі та Житомира (Україна).

Наше місто на фестивалі представляв зразковий ансамбль народного танцю «Колорит» міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради. Міжнародне журі, до складу якого входили народні та заслужені артисти  і робітники культури Молдови, Росії, України, АР Крим, високо оцінили майстерність наших юних артистів. В номінації «Народний танець» в    середній та старшій вікових категоріях юні танцюристи посіли друге та третє місця відповідно. Гідно виступила і солістка ансамблю Свіжевська Ліза (11 років), яка стала другою в номінації «Сольний танець».

Бурхливими оплесками зустрічали глядачі запальні танці житомирського Полісся. «Колориту» стоячі аплодували і в Палаці культури «Корабел», і на сцені міської набережної.

У вільний час учасники фестивалю відпочивали, купались у Чорному та Азовському морях, піднялись на гору Мітридат,  побували на екскурсіях по героїчних місцях керченської землі.








Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare