Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482406
Прогноз погоди
В Житомирі пройшов перший майстер-клас чемпіона світу з плавання
1 липня 2010 року 15:25

       Сьогодні в Гідропарку пройшов перший майстер-клас Олімпійського призера, чемпіона світу та чемпіона Європи з плавання Дениса Силантьєва. Він приїхав до нашого міста, аби навчити дітей плавати. З 1 липня почав свою роботу Клуб дитячого плавання. Діти від 6 до 12 років можуть навчитись плавати абсолютно безкоштовно. Протягом літа з ними працюватимуть кращі тренери.

       Міський голова Віра Шелудченко підтримала цю ідею та пішла на зустріч Фонду Дениса Силантьєва та Яни Клочкової. «Ми повинні думати про майбутніх спортсменів вже зараз. Я впевнена, що і в нашому місті є таланти. Тільки треба створити усі умови для того, щоб дати їм можливість розкрити себе. Я мрію про те, щоб у нашому місті був ще сучасний басейн – і буду робити усе можливе, щоб знайти для нього інвесторів», - говорить Віра Шелудченко.



Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare