Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 464438
Прогноз погоди
Вітання з Днем Конституції
25 червня 2010 року 17:26

Шановні житомиряни!

 

Щиро вітаю вас із знаменною датою в житті нашої держави — Днем Конституції України!

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії нашого народу. Україна обрала шлях незалежного розвитку, закріпила це в Конституції, підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу. Одним із основних принципів якої є забезпечення прав і свобод людини і громадянина.

Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Закладені в Основному Законі демократичні та правові принципи є дороговказами для політики, а народний суверенітет - основа державного механізму. 

В день свята від імені Житомирської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя і достатку, любові, миру, натхненної праці і успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої України.

 

З повагою,

міський голова                                                      Віра Шелудченко



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове