Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477054
Прогноз погоди
Змінено місця зупинок пасажирського транспорту
21 червня 2010 року 13:20

З метою покращення здійснення посадки – висадки пасажирів на зупинках міського пасажирського транспорту, забезпечення безпеки дорожнього руху прийнято рішення виконавчого комітету від 10.06.10 №414 «Про затвердження місць впорядкування та розмежування зупинок пасажирського транспорту в м. Житомирі».

 

 

Місця впорядкування та розмежування зупинок

пасажирського транспорту

 

вул. Київська

Перенести автобусну зупинку від кінотеатру Україна та встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» по вул.Київській біля кафе «Поліський чай» і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

Зупинка “вул. Московська” - перенести дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» по вул.Київській в напрямку центру міста на 300 метрів вперед і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

 

вул. Театральна

На вул.Театральній ліквідувати автобусні зупинки «Телецентр» та «вул.Театральна».

вул. Велика Бердичівська

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» «Соборний майдан» на вул.В.Бердичівській за пішохідним переходом перед автошляховим коледжем і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» «Соборний майдан» на вул.В.Бердичівській за перехрещенням з вул.Театральною в напрямку Соборного майдану і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

 

вул. Вітрука

Перенести дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» «площа Польова» на одну опору електромереж вперед по вул.Вітрука в напрямку вокзалу і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

 

вул.Перемоги

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» на вул.Перемоги, 3 біля магазину «Тканини» і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» на вул.Перемоги, біля житлового будинку №12 і облаштувати майданчик для здійснення посадки – висадки пасажирів.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare