Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482613
Прогноз погоди
У Житомирі триває місячник безпеки на воді
16 червня 2010 року 10:05

До 15 липня 2010 року в місті триває місячник з дотримання правил безпеки на воді. Про це повідомив начальника управління міської ради Микола Дідківський.

 

Проведенню місячника передувала велика робота, яку провели відповідні служби. Розпорядженням міського голови утворена і затверджена робоча комісія по перевірці місць відпочинку та купання громадян міста. Слід зазначити, що в місті лише на території гідропарку офіційно визначено пляж, як місце для масового відпочинку житомирян на воді.

«До 15 липня працівники управління з питань НС та ЦЗН разом із співробітниками інших управлінь та служб проведуть ряд заходів для забезпечення правил безпеки на воді», - зазначив М.Дідківський.

У першу чергу буде проводитися інформаційно-роз’яснювальна робота для населення: виготовлення та розміщення у місцях відпочинку та купання друкованих матеріалів, проведення  бесід у літніх таборах та дошкільних навчальних закладах щодо дотримання правил поведінки на воді, випадків порушень та їх можливих наслідків.

Забезпечення належного відпочинку громадян протягом купального сезону покладено на керівництво парку відпочинку, рятувальної служби на воді, підрозділів органів внутрішніх справ, муніципальної міліції, санітарно-епідеміологічної служби.

 

Для контролю за дотриманням правил безпеки під час купання та надання першої медичної допомоги на території міського пляжу в період з 9.00 до 21 год. без вихідних до 31 серпня організовано чергування рятувальників та медичного працівника. За допомогою засобів гучномовного оповіщення до відпочиваючих доводитиметься необхідна інформація стосовно правил поведінки на воді. Міська комунальна рятувальна служба на воді готова проводити рятувальні роботи в зоні відповідальності та пошукові роботи в межах міста.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення звертає увагу мешканців міста на необхідність проводити відпочинок на воді тільки на території міського пляжу. З метою запобігання нещасних випадків на водних об’єктах міста суворо дотримуватись правил поведінки на воді.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare