Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477054
Прогноз погоди
20 річниця підняття синьо-жовтого прапору над Житомирською міською радою
14 червня 2010 року 19:01

Міський голова Віра Шелудченко відкрила урочисте зібрання з нагоди 20-ї річниці підняття синьо-жовтого прапору над Житомирською міською радою. На урочистостях були присутні депутати V та I скликань, активні учасники подій 1990 року.

«13 червня 1990 року о 23 годині над нашим містом замайорів демократичний український прапор. Ми стали четвертим містом в Україні, яке підняло синьо-жовтий стяг. І я думаю, що ми можемо цим пишатися», - зазначила Віра Шелудченко.

Синьо-жовтий стяг є одним найважливіших ознак та атрибутів української самостійної держави. Це наш спільний крок до розбудови незалежної та сильної України.

Урочисте зібрання звернулось до депутатів з проханням встановити 13 червня офіційним Днем підняття прапору над Житомирською міською радою та відзначати це свято щороку на загальноміському рівні. Депутати розглянуть звернення на найближчій, 39 сесій міської ради.

«Для нас український прапор над міською радою – це великий крок до розвитку сильної та демократичної держави. У синьо-жовтому стязі поєднані наші віра та сподівання на краще, надія та бажання творити сильну незалежну країну», - переконана Віра Шелудченко.


Віра Шелудченко відкрила урочсте зібрання

 

 

Віталій Мельничук очолював місто 20 років тому


У сесійній залі панувала святкова атмосфера


Події 1990-го року - це спільний крок до розбудови незалежної та сильної України.


Святковий оркестр вітає гостей урочистого зібрання



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare