Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5563
візитів всього: 481455
Прогноз погоди
Реконструкцію вулиці Московської буде продовжено
10 червня 2010 року 17:19

    10 червня 2010 року у прес-центрі міської ради відбулося засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва.
    Відкрила засідання міський голова Віра Шелудченко, яка зокрема зазначила, що основним питанням зібрання є проблема остаточного вирішення проблеми із завершенням реконструкції вул. Московської – її другої черги від майдану Житній ринок до вул. Бориса Тена.
   Другим слово взяв начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища, головний архітектор міста Сергій Руденко. Головну увагу у своїй промові С.Руденко зосередив на проблемі благоустрою вул. Московської. Зокрема головний архітектор міста зазначив, що міська влада не може прийняти пропозицію торгівців квітами щодо облаштування на місці сучасного стихійного ринку капітальних павільйонів, оскільки це йде в розріз із існуючими вимогами до таких робіт, оскільки ділянка за адресою вул. Московська, 10, де на даний час здійснюється торгівля квітами, знаходиться у межах «червоних ліній».
За словами С.Руденка сьогодні місто може запропонувати квіткарям чотири  майданчика для перенесення торгівлі з Московської. Одним з них є благоустроєний ринок «Подол» на вул.Перемоги у самому центрі міста. Там окрім зручної парковки в наявності й зручна транспортна розв’язка – поруч зупинки тролейбуса, трамвая та маршрутних таксі. Тобто це буде зручно не лише торгівцям, але й споживачам.
    Виступив і голова Житомирського міського об’єднання громадян «Спілка підприємців «Відродження» Юрій Кузнєцов, який зазначив, що легальні підприємці дуже багато втрачають через стихійну торгівлю, оскільки солідні покупці не можуть приїхати на ринок, чи до Торгового центру й припаркуватись. Окрім того стихійна торгівля є причиною існування нездорової конкуренції.
     Депутат міської ради, голова депутатської комісії з питань підприємництва Сергій Голішевський закликав квіткарів думати не лише про власні інтереси, а й про городян, які прагнуть, аби центр міста був привабливим як для житомирян, так і для гостей нашого міста.
Мали змогу висловити свою думку й самі підприємці з вул. Московської, яким неодноразово пропонувалися вільні місця для продажу квітів на інших майданчиках.
   Наостанок члени координаційної ради затвердили проект рішення, основним змістом якого є вимога до 21 червня поточного року звільнити тротуар по вул. Московській, 10, для завершення реконструкції цієї ділянки транспортної артерії міста.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare