Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477521
Прогноз погоди
Біля шкіл покладуть «поліцейських»
10 червня 2010 року 14:11

 

На дорогах біля дитячих та навчальних закладів міста будуть встановлені «лежачі поліцейські». Таке рішення прийняв виконавчий комітет Житомирської міської ради.

 

Міський голова Віра Шелудченко доручила своєму заступнику Ігорю Гундичу проконтролювати  виконання прийнятого рішення.

 

«До нас постійно зверталися мешканці та директори загальноосвітніх закладів з проханням забезпечити безпеку руху біля шкіл. Ми вивчили ситуацію, визначили місця та відповідними управліннями підготували документацію для встановлення лежачих поліцейських. Переконаний, що пророблена нами робота буде схвально оцінена житомирянами», - прокоментував прийняте рішення заступник міського голови Ігор Гундич.

 

Також Ігор Гундич зазначив, що на встановлення примусових елементів зниження швидкості бюджетних коштів витратять утричі менше ніж планували.

 

«Ми не будемо закуповувати гумове покриття для лежачих поліцейських. По-перше, це дуже дорого, по-друге, ці елементи не довговічні. Ми підемо простішим шляхом і вимостимо їх з асфальту», - сказав Гундич



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare