Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 480874
Прогноз погоди
Випуск у "Школі місцевого самоврядування"
9 червня 2010 року 10:06

8 червня 2010 року відбувся випуск у «Школі місцевого самоврядування». Сертифікати про успішне закінчення Школи отримали 50 слухачів. Особливість цьогорічного курсу полягає у тому, що до «Школи» запросили не лише учнів та студентів, а й представників молодіжних громадських організацій та органів студентського самоврядування.

 

 Заступник міського голови Олег Старинець привітав молодь із закінченням «Школи» та побажав молоді вчитися застосовувати у житті здобуті у «Школі» знання,  успіхів на життєвому шляху та впевнено крокувати до поставлених цілей.

 

О. Старинець зауважив, що сьогодні у міськвиконкомі працюють випускники «Школи», деякі – зараховані до кадрового резерву Житомирської міської ради: «Ми готові поповнити ряди працівників креативною молоддю, яка бажає працювати на благо міста Житомира».

 

Довідково:

«Школа місцевого самоврядування» - це ексклюзивна програма, яка діє у Житомирі з 2001 року. Ця Програма реалізовується Об’єднанням громадян «Рідне місто», Житомирське міське молодіжне громадське об’єднання «ХХІ Платформа» при безпосередній підтримці Житомирського міського голови та управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

  

Програма "Школи" вбирає в себе цикл теоретичних та практичних занять для молодих людей з елементами інформативного обсягу, необхідного для подальшого формування своєї кар’єри в органах державної влади чи підприємстві.

  

За роки діяльності «Школи» до навчання було залучено понад 3 тис. осіб.


Випускники отримали сертифікати про успішне закінчення "Школи" та посібники "Основи місцевого самоврядування"



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare