Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 464492
Прогноз погоди
Підвищення соціальних стандартів
7 червня 2010 року 17:13

7 червня 2010 року під головуванням заступника міського голови Івана Заінчковського пройшов круглий стіл з питань підвищення соціальних стандартів. У заході взяли участьб представники управлінь праці та соціального захисту населення міської ради, Корольовського та Богунського районів, управління Пенсійного фонду України в районних радах міста.

 

Заступник міського голови Іван Заінчковський коротко зупинився питанні  реалізації механізму підвищення соціальних стандартів та надання соціальних пільг, відповідно до Закону України «Про державний бюджет України на 2010 рік».

 

Він також зазначив, що значне підвищення соціальних стандартів проходить за рахунок коштів державного бюджету.

 

«Проведене підвищення зарплати працівникам бюджетних установ в поточному році. Також крім фінансування з державного бюджету, з міського бюджету також передбачається збільшення коштів на соціальний захист населення міста» – зазначив Іван Заінчковський.

 

З питань змін чинного законодавства щодо соціальних виплат та допомог присутніх поінформувала начальник відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення Корольовської районної ради Лілія Процюк.

 

З питань змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» виступив начальник відділу з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни Богунської райради.

 

Оксана Ковальська, завідувачка сектору по нагляду та призначенню пенсій управління пенсійного фонду України у Богунському районі, повідомила про порядок нарахування та виплати пенсій у 2010 році.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове