Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5528
візитів всього: 463577
Прогноз погоди
Фонд «Відродження» презентував свою діяльність у Житомирі
31 травня 2010 року 14:37

31 травня 2010 року в прес-центрі міської ради відбулася презентація діяльності Міжнародного фонду «Відродження».
В рамках заходу присутні представники громадських організацій та журналісти мали змогу отримати інформаційні матеріали та вичерпні відповіді на питання безпосередньо від менеджерів фонду.
Першою слово взяла менеджер відділу зі зв’язків з громадськістю фонду «Відродження» Анастасія Гринько. В своєму виступі А.Гринько акцентувала увагу присутніх на основних принципах та напрямках діяльності фонду. За її словами, сьогоднішня зустріч у Житомирі стала першою у низці подібних в рамках регіонального туру містами України.
Докладно розповів про свій напрямок роботи і директор програми «Посилення впливу громадянського суспільства» Олексій Орловський. За його словами активність житомирських громадських організацій у здобутті грантової підтримки від фонду наразі залишається надзвичайно низькою. Так, у 2009 році, в Житомирській області реалізовано всього три проекти за підтримки фонду «Відродження».
Слово мала й директор Європейської програми фонду Ірина Солоненко, яка розповіла про специфіку очолюваного напрямку й важливість виховання європейського світогляду в Україні.
Не менш цікавою була доповідь менеджера програми «Схід-Схід: партнерство без кордонів» Тетяни Кухаренко, яка розповіла про підтримку фондом ініціатив українських громадських організацій у налагодженні діалогу з колегами зі Східноєвропейських країн, Росії та країн Центральної Азії.
Після презентаційної частини усі зацікавлені сторони отримали консультації з написання проектів на отримання грантів даної організації.

Довідково:

Міжнародний фонд «Відродження» (МФВ) входить до мережі фундацій Інституту Відкритого Суспільства, заснованого Джорджем Соросом, що складається з національних і регіональних фондів у більш, ніж тридцяти країнах світу. Місія Міжнародного фонду «Відродження» – фінансово та організаційно сприяти становленню відкритого, демократичного суспільства в Україні шляхом підтримки значущих для його розвитку громадських ініціатив. Детальніше: http://www.irf.ua/

Контактна особа в МФВ:
Анастасія Гринько, тел. (044) 4619500, pr@irf.kiev.ua



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове