Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 464506
Прогноз погоди
Житомиряни – знову чемпіони в триатлоні
27 травня 2010 року 15:57

             23 травня в місті Южному Одеської області відбувся Відкритий чемпіонат України з триатлону на суперспринтерській дистанції (300 м плавання, 8 км велогонка, 2.5 км біг). У чемпіонаті взяли участь понад 100 спортсменів з 11 областей України, а також гості  чемпіонату з Російської Федерації.

            Житомирські триатлети, підготовка яких була забезпечена частково за кошти міського бюджету, успішно виступили як в командних так і в особистих змаганнях.

            Наша чоловіча команда у складі Мартиненка Єгора, Кохана Сергія, Главацького Романа та жіноча – у складі Абдулової Анни, Пристайко Олесі, Черненко Анастасії, піднялися на вищі сходинки п’єдесталу.

            Юніорські та юнацькі команди були срібними призерами.

            В особистих виступах перемогу серед чоловіків здобув Мартиненко Єгор. Серед жінок Олеся Пристайко була другою, а Настя Черненко – третьою.

            Серед юніорів звання чемпіона здобув Сергій Кохан. Степаненко Олександра посіла третє місце. Бронзу серед юнаків здобув також Олексій Годований.

            Міська рада та її виконавчий комітет щиро вітають спортсменів та тренерів відділення триатлону обласної школи вищої спортивної майстерності і ДЮСШ “Авангард” у складі Наталії Кирилович, Юрія та Анатолія Крюкових, Леоніда Котвицького з успіхом їх вихованців.

            Усім любителям спорту та вболівальникам нашої збірної нагадуємо, що 19-20 червня саме Житомир буде приймати головний старт триатлетів 2010 року – літні молодіжні спортивні ігри України. Запрошуємо на змагання та бажаємо перемоги Житомирській збірній!



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове